WIJ ZIJN BELEVINGVANMEDIA.NL.

Dit is ons verhaal.

 

In 2012 startte ik, Martijn Driessen, mijn eigen media-bedrijfje. Samen met een netwerk van energieke studenten uit heel Nederland vorm ik het team achter Belevingvanmedia.nl.

 

Stuk voor stuk delen wij dezelfde passie; media. Omdat onze groep zo divers is, en iedereen zijn of haar specialiteiten heeft kunnen we die specialiteiten en krachten bundelen en het perfecte team neerzetten voor jouw opdracht. Ik kan dus zowel een drone-piloot als een animatie-specialist inzetten voor de videoproductie.

Wat doen wij?

 

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 90% van de Nederlanders in het bezit is van een smartphone. Als u uw product, bedrijf, evenement of feest wilt promoten kunt u dus niet meer om sociale media heen.

Een van de mooiste manieren om iets aan uw publiek of klanten te tonen is door video, wij helpen u dan ook graag door mee te denken over de opties.

Door het feit dat ons team bestaat uit studenten, hebben wij vaak een hele andere en frisse blik op uw opdracht.

 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Behalve aftermovies en promotie-video's, hebben wij ook diverse concerten en musicals vastgelegd. Op deze manier blijven mooie gebeurtenissen opgeslagen en altijd gereed om terug te kijken.

 

Naast dat we video’s maken delen wij ook graag onze media-passie met jou! We organiseren diverse activiteiten op scholen en evenementen, waaronder 'chroma key workshops'.

 

Geïnteresseerd?

 

Neem contact met mij op en ik zal direct beantwoorden, meedenken en bekijken wat ik of een van mijn teamgenoten voor u kan betekenen!

 

Tot snel,

Martijn Driessen

 

GEÏNTERESSEERD?

NEEM VOOR MEER INFO CONTACT OP.

 

 

We gaan graag met u om de tafel om uw ideeën tot in de puntjes uit te werken. Neem direct contact met ons op. De koffie staat klaar.

Copyright © Belevingvanmedia.nl 2019 | 085 002 6032 | KVK: 72662972