Wie zijn wij? Hai! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Belevingvanmedia.nl. Ons team bestaat uit energieke jongeren vanuit het hele land. Stuk voor stuk delen wij dezelfde passie, media. Ieder persoon uit de groep heeft zijn eigen specialiteiten en krachten die wij dan ook graag bundelen. Wij gaan niet voor geld, maar voor een eindproduct waar we trots op kunnen zijn. Wat doen wij? U wilt natuurlijk uw bedrijf kunnen laten zien aan uw publiek. Een van de mooiste manieren is door video. Door het feit dat wij allemaal scholieren en studenten zijn hebben wij vaak een hele andere en frisse blik op uw werk.
We doen verschillende soorten filmwerk. Zo hebben wij al diverse concerten en musicals geschoten, maar maken we ook promotie-video's en aftermovies. Wij snappen dat u niet van plan bent om veel geld uit te geven aan een video als u nog maar een klein en startend bedrijf heeft. Daarom proberen wij de prijs laag te houden en voor u een eindproduct neer te zetten waar u versteld van zult staan.
Naast dat we video’s maken delen wij ook graag onze mediapassie met u! We organiseren diverse activiteiten op scholen en evenementen waaronder chroma- key workshops. Daarnaast nemen we kijkjes achter de schermen bij televisie- programmma’s waarvan we video’s maken.
En oja, op onze mediablog schrijven we regelmatig een nieuw artikel, vergeet die dus zeker niet te bekijken! Hoe gaan wij te werk? U stuurt een zo goed mogelijke omschrijving van uw ideeën en/of van het onderwerp waarover u een video zou willen produceren. Wij gaan uw ideeën bekijken en zullen een indicatie maken. Vervolgens nemen wij contact met u op en prikken we een draaidag. Vraag een prijsopgave aan!

© belevingvanmedia.nl 2017